LIQUICON DESIGNBETON FALBURKOLATOK ÉS CSEMPÉK

Erősségünk az egyedi tervezés és gyártás, azaz olyan burkolatok készítése, amelyet megrendelőink megálmodnak, illetve igényeiknek maximálisan megfelelnek.

Az egyedi tervezés mellett természetesen lehetőség van “standard” termékeink személyre-szabására is, például a padló-, vagy falburkolatok és csempék egyedi méretezésére, hogy az tökéletesen, vágás-, és toldásmentesen töltse ki a rendelkezésre álló teret.

Így 3D-s csempéinkkel szinte képszerű megjelenést kölcsönözhetünk egy-egy falfelületnek, vagy helyiségnek.

Akár egy négyszög fal-, vagy padlóburkolatból is szinte végtelen számú kombináció hozható ki, a különböző LIQUICON designbeton struktúráink és színeink segítségével, illetve egyedi méretezéssel.  

Megrendelőink a mozaik méretű pl.: 10×10 cm-es burkolatoktól, akár 100×200 cm-es lapot is megrendelhetnek igényeik és a belső design szerint. 

PRIMO csempe

Primo designbeton csempe

Első és legnépszerűbb 3D-s csempénk pozitív-negatív forma kitöltésekkel. A mélység és magasság játéka, a gömbölyű és szögletes optikai játéka. A négyszög formának és a tökéletes éleknek köszönhetően könnyű dolgozni vele és akár fugamentesen is illeszthető, a folyékony design mindazonáltal magával ragadó és exkluzív megjelenést biztosít.

 

QUINTA csempe

Quinta designbeton csempe

Maga a jelkép, az ötödik elem, a quint esszencia, a hanghullámok egyenlő arányú terjedése. Nem véletlen, hogy a LIQUICON logóban is megjelenik ez a szimbólum. Gyönyörű folyékony 3D designnal készült csempénkkel festői szépségű falburkolat hozható létre. Nem is beszélve a különböző színek, illetve felületek (fényes, matt) és azok kombinációjából létrejövő, a hullámos felületeken megtörő fény játékának. 

 

Kérdése van a designnal, a tervezéssel, vagy a megfelelő méretezéssel kapcsolatban? Szívesen állunk rendelkezésére szaktanácsainkkal!