MINŐSÉG

LIQUICON TÖREKVÉS A TÖKÉLETESRE

A LIQUICON manufaktúránkban egyedi, kisszériás gyártás mellett folyamatos minőség-ellenőrzés folyik, ennek köszönhetően csak hibátlan darabok kerülnek a megrendelőkhöz. Cégünk minőségirányítási rendszere megfelelt  az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási szabvány kritériumainak.  

Törekszünk a tökéletesre! Célunk a kezdetektől az volt, hogy a megelőző kutató-fejlesztő munka, ill. a kisszériás gyártásnak köszönhetően a piac egyik legjobb minőségű, legvékonyabb, de ennek ellenére formatartó termékeit tudjuk legyártani. Ez nemcsak a design szempontjából fontos, hanem a tartóelemek, pl. falak, bútordobozok méretezése szempontjából is.

LIQUICON BETON

A beton egy élő anyag! Természetes alapanyagainak köszönhetően gyönyörű, természetes felületek képezhetőek, amelyek egyszeriek és egyediek, hiszen minden darab kicsit más.

A termékeinkben alkalmazott betonnal a gyártás – technológiánknak és a felhasznált prémium alapanyagainknak köszönhetően a betontechnológiai határokat feszegetjük, hogy a piacon megtalálható lehető legjobb terméket biztosítsuk megrendelőinknek.